Welkom


Welkom op het weblog van het Bolsterkoor.
Het Bolsterkoor is een gezelligheidskoor dat tweewekelijks onder leiding van onze dirigente Ursula Rensen zingt.
Het repertoire is erg gevarieerd: van eenvoudige liedjes die iedereen bij wijze van spreken meteen kan meezingen tot de Gouwe Ouwe uit de popmuziek en wereldmuziek die (soms behoorlijk) meer repetitietijd vergt.
Het doel van deze website is niet alleen de buitenwereld mee te laten genieten van het wel en wee van ons koor maar vooral de leden van het koor op de hoogte te houden van repetitietijden, wijzigingen, komende uitvoeringen, terugkijken op vorige uitvoeringen en via Youtubefilmpjes te laten genieten van hoe anderen met ons repertoire omgaan.
We willen het weblog regelmatig updaten dus kom binnenkort nog maar eens terug

donderdag 1 oktober 2009

Concert 12 juli 2009

Op 12 juli jl verzorgde ons koor haar eerste concert. Voor een afgeladen Bolsterzaal brachten we een dwarsdoorsnede van ons repertoire ten gehore. Om de zaak wat op te luisteren werden de teksten van wat we zongen met een beamer boven onze hoofden geprojecteerd. Er was enige discussie aan voorafgegaan over de te dragen kleding maar uiteindelijk kon iedereen zich vinden in het compromis dat elk lid zelf kon uitmaken wat te dragen zolang het maar een combinatie van blauw en wit was.
We openden met een driestemmig Siyahamba dat met veel enthousiasme voor het voetlicht werd gebracht. Daar tussendoor kwamen onder andere de evergreens What a Wonderful World (bekend van Louis Armstrong) en The Rose (Bette Midler) voorbij en ook het vrolijke wandelnummer I Like the Flowers en andere canons. Afgesloten werd met een herhaling van het openingsnummer wat het publiek zeer wist te waarderen.
Hieronder een diavoorstelling (helaas zonder geluid) van het concert.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten