Welkom


Welkom op het weblog van het Bolsterkoor.
Het Bolsterkoor is een gezelligheidskoor dat tweewekelijks onder leiding van onze dirigente Ursula Rensen zingt.
Het repertoire is erg gevarieerd: van eenvoudige liedjes die iedereen bij wijze van spreken meteen kan meezingen tot de Gouwe Ouwe uit de popmuziek en wereldmuziek die (soms behoorlijk) meer repetitietijd vergt.
Het doel van deze website is niet alleen de buitenwereld mee te laten genieten van het wel en wee van ons koor maar vooral de leden van het koor op de hoogte te houden van repetitietijden, wijzigingen, komende uitvoeringen, terugkijken op vorige uitvoeringen en via Youtubefilmpjes te laten genieten van hoe anderen met ons repertoire omgaan.
We willen het weblog regelmatig updaten dus kom binnenkort nog maar eens terug

maandag 11 oktober 2010

Optreden koor

Zaterdagmiddag 25 september jl verzorgde het koor een optreden op het 4de lustrum van Centraal Wonenproject Kastanjehof. Logisch want het koor komt per slot van rekening voort uit een initiatief van hofbewoners. Bovendien had Fija enkele op het lustrum toegespitste teksten gefabriceerd. Hieronder een diavoorstelling van het optreden en overige activiteiten van de dag vergezeld van een soundtrack waarop je het koor de teksten van Fija kunt horen zingen. Veel plezier.
update: Ik heb de diashow vervangen door een met een scherpere resolutie zodat deze ook full screen leuk is om te bekijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten