Welkom


Welkom op het weblog van het Bolsterkoor.
Het Bolsterkoor is een gezelligheidskoor dat tweewekelijks onder leiding van onze dirigente Ursula Rensen zingt.
Het repertoire is erg gevarieerd: van eenvoudige liedjes die iedereen bij wijze van spreken meteen kan meezingen tot de Gouwe Ouwe uit de popmuziek en wereldmuziek die (soms behoorlijk) meer repetitietijd vergt.
Het doel van deze website is niet alleen de buitenwereld mee te laten genieten van het wel en wee van ons koor maar vooral de leden van het koor op de hoogte te houden van repetitietijden, wijzigingen, komende uitvoeringen, terugkijken op vorige uitvoeringen en via Youtubefilmpjes te laten genieten van hoe anderen met ons repertoire omgaan.
We willen het weblog regelmatig updaten dus kom binnenkort nog maar eens terug

dinsdag 7 juni 2011

Perhaps Love

John Denver werd geboren in Roswell, New Mexico op 31 december 1943 als Henry John Deutschendorf. Hij had wereldwijd en ook in Nederland verscheidene grote hits zoals Take Me Home, Country Roads uit 1971, Thank God I'm A Country Boy (1975), Calypso (ook 1975) en Annie's Song (1976). Het nummer Perhaps Love dat hij in 1975 opnam met de tenor Placido Domingo was bij ons een hit in 1981

Denver was ook een redelijk ervaren piloot maar was nog niet goed genoeg bekend met een nieuw toestel dat hij net had gekocht. Hij verongelukte met zijn vliegtuig in Monterey Bay voor de kust van Californië op 12 oktober 1997.

En voor wie niet zo van John Denver en/of Placido Domingo houdt is deze uitvoering wellicht geschikt:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten