Welkom


Welkom op het weblog van het Bolsterkoor.
Het Bolsterkoor is een gezelligheidskoor dat tweewekelijks onder leiding van onze dirigente Ursula Rensen zingt.
Het repertoire is erg gevarieerd: van eenvoudige liedjes die iedereen bij wijze van spreken meteen kan meezingen tot de Gouwe Ouwe uit de popmuziek en wereldmuziek die (soms behoorlijk) meer repetitietijd vergt.
Het doel van deze website is niet alleen de buitenwereld mee te laten genieten van het wel en wee van ons koor maar vooral de leden van het koor op de hoogte te houden van repetitietijden, wijzigingen, komende uitvoeringen, terugkijken op vorige uitvoeringen en via Youtubefilmpjes te laten genieten van hoe anderen met ons repertoire omgaan.
We willen het weblog regelmatig updaten dus kom binnenkort nog maar eens terug

woensdag 20 juni 2012

Op weg naar Istanbul
Op zaterdag 16 september was de Kastanjehof het toneel van een rommelmarkt. De opbrengst (op dit moment ruim € 1900,-) komt ten goede aan het project Op weg naar Istanbul van Noud Dirks. Noud is met twee paarden onderweg naar Istanbul en hoopt op die manier € 100.000,- op te halen voor kankerpreventie.


De organisatie van de rommelmarkt was in prima handen bij Wilma en bij koorlid Annet. Daarnaast waren ook tal van andere leden van ons koor betrokken bij de rommelmarkt. Namens Annet hartelijke dank daarvoor.

Op de website opwegnaaristanbul.nl kun je ook nog een uitgebreid verslag bekijken van deze dag van de hand van Kris Dirks. Kris - de dochter van Noud - nam onder meer de cheque in ontvangst en was verder druk bezig met het schminken van kinderen zoals op deze foto:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten