Welkom


Welkom op het weblog van het Bolsterkoor.
Het Bolsterkoor is een gezelligheidskoor dat tweewekelijks onder leiding van onze dirigente Ursula Rensen zingt.
Het repertoire is erg gevarieerd: van eenvoudige liedjes die iedereen bij wijze van spreken meteen kan meezingen tot de Gouwe Ouwe uit de popmuziek en wereldmuziek die (soms behoorlijk) meer repetitietijd vergt.
Het doel van deze website is niet alleen de buitenwereld mee te laten genieten van het wel en wee van ons koor maar vooral de leden van het koor op de hoogte te houden van repetitietijden, wijzigingen, komende uitvoeringen, terugkijken op vorige uitvoeringen en via Youtubefilmpjes te laten genieten van hoe anderen met ons repertoire omgaan.
We willen het weblog regelmatig updaten dus kom binnenkort nog maar eens terug

dinsdag 23 december 2014

Concert de Veste

Op maandagavond 22 december heeft het Bolsterkoor een Kerstoptreden verzorgt in verpleeghuis de Veste Brakkenstein. In de Veste  wordt onder meer somatische zorg geboden aan mensen, veelal ouderen, met een chronische lichamelijke aandoening.Het repertoire waaierde uiteen van klassiek, zoals G.F. Handel's "Joy to the World" tot het meer populaire genre zoals "So this is Christmas" van John Lennon, Let it snow, onder andere bekend van Sinatra en de meezinger van José Feliciano "Feliz Navidad". De toehoorders waren er zeer over te spreken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten